over COSC            interieurontwerp            kleuradvies            lichtplan             uitvoering van ideeŽn             verkoopstyling             kussens              


Iemand die een huis gaat bezichtigen wil een goede indruk krijgen van de  eventuele aankoop. De hoeveelheid ruimte  en het onderhoudsniveau van de woning zijn natuurlijk belangrijk maar ook de sfeer die de woning heeft is van invloed. Evenwicht en balans in het interieur maken dat een huis goed voelt. Een interieurstylist kan hierbij helpen.
Een wat neutralere, minder persoonlijke, stempel op de inrichting is beter, want een koper koopt meestal niet de meubels, lampen en gordijnen maar  kan zelfs een heel andere woonstijl of levensstijl hebben. De potentiŽle koper moet als het ware door het interieur heen kunnen kijken.  Een basisconsult duurt 2,5 tot 3 uur. De verkoopstylist bekijkt huis en tuin uitgebreid en maakt ondertussen aantekeningen en fotoís. De verkoper kan direct een groot aantal tips en adviezen krijgen om zelf uit te voeren. De kosten van een dergelijk consult bedragen rond de 200 euro. Een schriftelijke rapportage met adviezen en fotoís komt op een totaalprijs van rond de 250 euro, ex. BTW. Tegen een meerprijs, kan op basis van een vrijblijvende offerte, ook een verkoopstylist ingehuurd worden om in het huis aan het werk te gaan.


COSC INTERIEUR is gevestigd aan de Rijkebuurtstraat 26 te Bergen op Zoom, tel. 0619322938