over COSC            interieurontwerp            kleuradvies            lichtplan             uitvoering van ideeŽn             verkoopstyling             kussens            


Het effect van kleurgebruik in een ruimte is erg groot.
Een goede passende keuze maken is belangrijk want kleur is een grote sfeerbepaler. Bij een kleuradvies wordt de keuze van jouw eigen kleurenpalet  samengesteld. Ten tweede wordt vastgelegd hoe de kleuren het best toegepast kunnen worden in de ruimtes. Met kleurgebruik  kun je een ruimte namelijk ook hoger  of lager, korter of langer of groter of kleiner laten lijken.

Er zijn veel soorten kleuren te kiezen:
Lichte of donkere kleuren
Felle of zachte kleuren
Warme of koude kleuren

 

In een kleurenpalet kunnen verschillende soorten opgenomen zijn, die samen een bepaald evenwicht maken. Het is zaak om een goede mix te creŽren. Een mix die past bij de sfeer die de ruimte moet uitstralen. Bij het kleuradvies zal ook naar uw wens rekening gehouden worden met bestaande  zaken, zoals: vloer, vloerbedekking, vloerkleden, gordijnen, meubels ed. Dit zijn ook kleurdragers die opgenomen worden in het kleurpalet. Bij de kleurkeuze is het ook belangrijk om rekening te houden met de lichtval. Om voorbeelden van  kleurpaletten te zien  en hoe kan worden gespeeld met kleur is de website: www.kleurinspiratie.nl een aanbeveling.Een kleuradvies kan uitgebreid of beperkt uitgevoerd worden. Alles naar uw wens en behoefte.

COSC INTERIEUR is gevestigd aan de Rijkebuurtstraat 26 te Bergen op Zoom, tel. 0619322938