over COSC            interieurontwerp            kleuradvies            lichtplan             uitvoering van ideeŽn             verkoopstyling             kosten             


Waar te beginnen? De eerste stappen:
Levensstijl
Allereerst is de levensstijl en dat van eventuele huisgenoten van belang. Die geeft aan hoe  de ruimte gebruikt moet worden en welke functies  het belangrijkst zijn. Eten met gasten aan tafel of chillen in de loungehoek. Misschien een werkhoek of een kinderspeelhoek inpassen? Soms moeten er eerst praktische interieuroplossingen gezocht worden.
Woonstijl
Vervolgens wordt bepaald welke woonstijl  aangehouden dient te worden. Klassiek, landelijk, industrieel, modern of eclectisch?? Om hieraan uit te komen is het vaak handig om samen een moodboard te maken. Dat is een soort beeldcollage van materialen, kleuren en plaatjes. De plaatjes en knipsels visualiseren  de ideeŽn, gedachten of gevoelens voor de ruimte.
Plattegrond
Vaak is het handig om aan de hand van een plattegrond de ruimte in te delen en vervolgens te gaan spelen met het neerzetten van de meubelstukken. Een plattegrond maken kost wel wat tijd, maar blijkt vaak een heel goed middel om tot goede resultaten te komen. Kortom,  wensen worden in kaart gebracht en in samenspraak omgevormd tot een ontwerp en advies  waarmee aan de slag gegaan kan worden.

                  

COSC INTERIEUR is gevestigd aan de Rijkebuurtstraat 26 te Bergen op Zoom, tel. 0619322938